Getle day u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom za smanjenje (ili još bolje dokinuće) diskriminacije žena u Hrvatskoj

Od prvih industrijskih higijenskih uložaka, proizvedenih u SAD-u prije 122 godine, koje su većinom kreirali muškarci, napokon je došlo vrijeme da taj posao preuzmu žene.

Stoga je misao Gentle day tima ponuditi hrvatskom tržištu, ali i tržištu cijele Europe  menstrulane uloške koje je inovativno unaprijedila i kreirala žena za samu ženu, za razliku od većine slučajeva kada su to činili muškarci. Došlo je vrijeme da i mi kao žene pokažemo da na koncu o nekim proizvodima koje primarno i koristimo, povedemo glavnu riječ, ne samo kao korisnice, nego i same dizajnerice istoga, ali i one koje ga proizvode.

A osim proizvodnje i plasmana Gentle day mentrualnih uložaka, odlučili smo se i pokrenuti cijeli niz besplatnih edukacija, predavanja i druženja na temu „Što žene žene?“ u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom u cilju  jačanja suradnje među ženama, kao i međusobnog uvažavanja, te sa željom što više „rasvijetliti“ današnji položaj žene u hrvatskom društvu, kao i načine kako smanjiti (ili još bolje dokinuti) diskriminaciju, uz učinkovitu suradnju s muškarcima.

Prvo besplatno predavanje i druženje održano je u Zagrebu, u nazočnosti više od sedamdeset žena od 17 do 74 godine. Nakon glavnog hrvatskog grada, besplatna predavanja i druženje pod nazivom “Što žele žene?” pod dirigentskom palicom Gentle Day tima kreću po cijeloj državi – od Iloka do Cavtata.

Predavački sadržaj naših besplatnih edukacija donio je cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo.

Predavanje je održala direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić, futurologinja po struci, hvatajući se u koštac s temeljnim problemima ženske zapostavljenosti u mnogim sferama moći, odlučivanja, napredovanja u karijeri, izgradnji kvalitetnih privatnih i poslovnih odnosa koji često predstavljaju kamen spoticanja u ostvarivanju ciljeva.

Besplatna predavanja i druženja diljem Hrvatske pod nazivom “Što žene žele?”koje sponzorira Gentle Day tim bit će pozitivan pomak i konkretan primjer da se stanje u hrvatskom društvu u kojemu su žene još uvijek zapostavljene u svojim pravima čim prije i čim kvalitetnije promijeni na bolje.

Za sve žene koje to u Hrvatskoj žele.

Kliknite ovdje i probajte Gentle Day proizvode