POSTANI
GENTLE DAY
AMBASADORICA

Prijavi se ovdje >

U samo jednom danu kroz glavu žene prođe od 50 do 70 tisuća misli, a tek se samo jedan posto istih materijalizira u učinkovita i uspješna djela ženskog integriteta, neovisnosti i ustrajnosti.

Znaš da možeš i hoćeš, želiš i osjećaš da si žena koja ima u sebi volje i snage pokazati više za sebe, napraviti više za sebe, a zatim i za svijet u kojem živi.

Projekt Gentle Day Ambasadorica ti pruža mogućnosti maksimalno iskoristiti sve svoje potencijale, unaprijediti vlastite vještine i sposobnosti kako bi prije svega sebe kao ženu stavila u središte pozornosti, počela (ako slučajno već nisi) misliti prvo na sebe, na vlastiti integritet, izgradnju vlastitih sposobnosti, ali i financijsku neovisnost i karijeru.

Što nudimo?

  • Mogućnost honorarne zarade ili stalnog zaposlenja
  • Stalne besplatne edukacije na unaprijeđenju vlastitih poslovnih i osobnih sposobnosti
  • Stalni team buildinge i povezivanja s drugim ženama u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europe
  • Stimulativna primanja prema vlastitom angažmanu, utrošenom vremenu i trudu
  • Automobil na korištenje (kod određenog ostvarenog prometa)
  • Mjesečne nagrade za aktivnost u projektu Gentle day Ambasadorica
  • Stalni networking i promociju vlastitih karijernih mogućnosti
  • Osobnog trenera za razvoj karijernih i osobnih potencijala
  • Stalno druženje i povezivanje s ostalim Ambasadoricama u projektu diljem Hrvatske i jugoistočne Europe
  • Poticajno karijerno okružnje za izgradnju vlastitih potencijala, realizaciju vlastitih poslovnih želje te stalno praćenje i poticanje na ostvarivanje ciljeva osobne prirode, ali i kao Ambasadorice.
PRIDRUŽI NAM SE PRIJAVOM OVDJE

Projekt Gentle Day Ambasadorica pruža BESPLATNE edukacije, umrežavanje, treninge, team buildinge, osobne trenere za karijerni razvoj i unapređivanje poslovnih sposobnosti za izabrane sudionice našeg projekta.

Gentle Day Ambasadorica cilja kroz zajednički i individualni rad sa ženama koje se prijave i odaberu u našem projektu povezati, osnažiti i potaknuti da budu financijski neovisne, da kreiraju vlastite poslovne projekte, da budu vlasnice ne samo vlastitih prihoda i zarada, nego i vlastitih života, što mnoge žene u još uvijek partijalhalnim sredinama jugoistočne Europe ne mogu u cijelosti ostvariti.

Našim Ambasadoricama nudimo besplatno ulaganje u vlastite poslovne, karijerne i osobne potencijale, s ciljem da žene u jugoistočnoj Europi postanu snažnije, motiviranije, hrabrije i odvažnije uzeti vlastiti život u ruke i izgraditi ga onako kako one žele.

Zašto postati Gentle Day Ambasadorica?

Žena ženi može biti najbolji prijatelj. Uvjereni smo da ćeš to kao naša buduća Gentle Day Ambasadorice prepoznati u nama, prijaviti se za suradnju i zajedno s nama krenuti u izgradnju još snažnije, kvalitetnije i sveobuhvatnije suradnje među ženama jugoistočne Europe.

Što očekujemo?

Pozitivnu energiju, volju i motivaciju za izgradnjom vlastitog integriteta, unapređivanja vlastitih sposobnosti, timski radi i želju za suradnjom među drugim ženama

Ulaganje vremena i truda u koncept Gentle Day Ambasadorica kroz besplatne edukacije, druženja, team buildinge, networtkinge radi povezivanja s drugim ženama i međusobne izgradnje projekta u cilju financijske neovisnosti i karijernog uzleta sudionica projekta

Kupnjom samo jednog paketića menstrualnih uložaka Gentle Day po tvom izboru i afinitetu, ostvaruješ pravo ulaska u izbor za Gentle Day Ambasadoricu. Tvoja kupnja prijavnog paketića uložaka, pokazuje tvoju volju da upoznas Gentle Day, a sredstva uplate bit će iskorištena u cijelosti za edukacije, team buildinge, druženja i predavanja na temu sinegije i suradnje među ženama.

Ako u sebi nosiš snagu Gentle Day Ambasadorice ispuni podatke s prijavnog linka i pridruži se timu Gentle Day Ambasadorica diljem Hrvatske, ali i jugoistočne Europe.

PRIDRUŽI NAM SE PRIJAVOM OVDJE

Pročitaj sve o prvoj Gentle Day Ambasadorici

Maja Ilčić

Slavka Batušića 41, Zagreb
maja.ilcic@gmail.com
091/2005-817
Rođena 13. svibnja 1975. godine u Zaboku.
Osnovna i srednja Centar za upravu i pravosuđe završeni u Zagrebu.
Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu.
Certifikat PPC Akademije.
Certifikat LSPR – komunikacijske vještine.

Radno iskustvo:

Vlasnica marketinške agencije Zlo i naopako 2017.  –  do danas
Hrvatski laburisti – Stranka rada  2012. – 2017.
Savez samostalnih sindikata Hrvatske  2005. – 2009.
Premisa 2004. – 2005.
Ceres 1999. – 2000.
Sindikat PPDIV 1997. – 1999.

 

Vještine i kompetencije:

Kreativnost, sposobnost samostalnog obavljanja zadataka kao i rada u timu; dobro podnošenje rada pod pritiskom rokova; visoko razvijene komunikacijske vještine i sposobnost pismenog i usmenog izražavanja fleksibilnost i prilagodljivost.
Odlične organizacijske sposobnosti, brzo i efikasno rješavanje problema,  rukovođenje projektima, razvijen logičko-analitički pristup problemima.
Napredno korištenje programskog paketa Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), poznavanje Microsoft Windows operacijskih sustava, daktilografija.
Visoko razvijene znanja community managera.
Fokus na cjeloživotnom obrazovanju.

Jezici:

Engleski

Hobi:

Stručna literatura, društvene mreže, kino, kazalište, fitness.