Više od stotinu žena u Rijeci i Ogulinu poslušalo je Gentle Day prezentaciju proizvoda i upoznalo naše menstrualne uloške

Više od stotinu žena u Rijeci i Ogulinu odazvalo se našem besplatnom predavanju na temu: “Što žele žene?”, networkingu i druženju, s ciljem međusobne potpore i uvažavanja, te smanjenja diskriminacije koju svakodnevno žene osjećaju u hrvatskom društvu. Ova druženja diljem Hrvatske provodi i organizira Virtualni ženski poduzetnički centar uz veliku sponzorsku potporu tvrtke Gentle day d.o.o. iz Vinkovaca koja se bavi plasmanom biorazgradivih, ekoloških menstrualnih uložaka vlasnice i direktorice Dine Vukičević.

Druženje je dalo i “seciranje” današnje pozicije žene u hrvatskom društvu, (pre)često razapete između brojnih obaveza prema obitelji, poslu, djeci, te premalo usmjerene na same potrebe žene. Sudionice predavanja mogle su čuti i cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo.

Predavanje u Ogulinu podržao je i osobnom nazočnošću gradonačelnik tog grada Dalibor Domitrović, dok pozitivne dojmove  predavanjem, ženskim networkingom i druženjem nije skrivala projektna managerica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra za Gorski kotar i Liku Ines Ban – Kolić, vlasnica i direktorica tvrtke Elvirtus d.o.o.

– Izuzetna mi je čast što su tvrtka Gentle day i njegova direktorica Dina Vukičević izabrali Ogulin za prezentaciju svog inovativnog proizvoda i omogućila nam predavanje “Što žele žene?” Stvarno sam bila ugodno iznenađena odazivom mojih Ogulinki, a povratne informacije su jako pozitivne. Takvih predavanja u manjim gradovima poput Ogulina nedostaje, a žene i poduzetnice se tamo osjećaju zakinuto u tom dijelu komunikacije i sadržaja. Želja mi je da nastavimo suradnju s gradom Ogulinom i gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem te pružimo poduzetnica i onima koje to žele postati kvalitetnu edukaciju iz svih važnih tema poput prodaje, računovodstva, važnosti umrežavanja, marketinga, managementa i ostalih tema za koje se pokaže interes. Vjerujem da će i moj grad Ogulin dobiti povelju grada prijatelja ženskog poduzetništva na Kongresu poduzetnica 2019. u Zagrebu 08. ožujka. Do tada ostajem na raspolaganju za potporu i podršku ogulinskog ženskom poduzetništvu svojim znanjem i iskustvom – izjavila je nakon druženja u Ogulinu poduzetnica Ines Ban-Kolić

A pozitivne energije nije nedostajalo ni u Rijeci gdje je pedesetak žena, također poslušalo prezentaciju, ali i najavilo svoj dolazak na Kongres poduzetnica 2019. čiji je dijamantni sponzor također tvrtka Gentle Day.

RIJEKA

 

Nadolazeća druženja “Što žele žene?” diljem Hrvatske

Nova besplatna druženja, predavanja i networking u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i sponzorske tvrtke Gentle day d.o.o. bit će u Šibeniku 13. studenoga, Splitu 14. studenoga, te u Vukovaru 12. prosinca 2018. godine.

Kliknite ovdje i probajte Gentle Day proizvode