Više od stotinu žena u Rijeci i Ogulinu poslušalo je Gentle Day prezentaciju proizvoda i upoznalo naše menstrualne uloške

Više od stotinu žena u Rijeci i Ogulinu odazvalo se našem besplatnom predavanju na temu: “Što žele žene?”, networkingu i druženju, gdje smo ih upoznali s plasmanom biorazgradivih, ekoloških menstrualnih uložaka na hrvatsko tržište kao i sa svim prednostima koje za žene donosi Gentle day.

  

  

Druženje je dalo i puno odgovora kako žene mogu kvalitetno održavati svoju higijenu u vrijeme mjesečnice zahvaljujući vrhunskim Gentle Day proizvodima.

Predavanje u Ogulinu podržao je i osobnom nazočnošću gradonačelnik tog grada Dalibor Domitrović, dok pozitivne dojmove  našom prezentacijom, ženskim networkingom i druženjem nije skrivala brojna ženska publika među kojima i Ogulinka Ines Ban – Kolić

– Izuzetna mi je čast što su tvrtka Gentle Day i njegova direktorica Dina Vukičević izabrali Ogulin za prezentaciju svog inovativnog proizvoda i omogućila nam predavanje “Što žele žene?”

Stvarno sam bila ugodno iznenađena odazivom mojih Ogulinki, a povratne informacije su jako pozitivne. Takvih predavanja u manjim gradovima poput Ogulina nedostaje, a žene se tamo osjećaju zakinuto u tom dijelu komunikacije i sadržaja. – izjavila je nakon druženja u Ogulinu Ines Ban-Kolić.

 

A pozitivne energije nije nedostajalo ni u Rijeci gdje je pedesetak žena, također poslušalo prezentaciju, ali i najavilo svoj dolazak na Kongres poduzetnica 2019. čiji je dijamantni sponzor također tvrtka Gentle Day.

RIJEKA

 

Nadolazeća druženja “Što žele žene?” diljem Hrvatske

Nova besplatna druženja, predavanja i networking u organizaciji tvrtke Gentle Day d.o.o. bit će u Šibeniku 13. studenoga, Splitu 14. studenoga, te u Vukovaru 12. prosinca 2018. godine.

Kliknite ovdje i probajte naše revolucionarne proizvode

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.