Održan četvrti po redu Kongres poduzetnica Hrvatske i regije uz dijamantno sponzorstvo Gentle Day Hrvatska

Drugu godinu za redom, ali ovog puta kao dijamantni sponzor, Gentle Day Hrvatska podržao je održavanje najveće poslovne manifestacije žena u poduzetništvu jugoistočne Europe – Kongres poduzetnica Hrvatske i regije koji se već tradicionalno održao na Dan žena, 08. 03. u Zagrebu u nazočnosti više od 500 sudionica i sudionika.

Osim što smo se predstavili kroz prodajno promotivni prostor na Poduzetničkom sajmu (unutar infrastrukture Kongresa), ponosni smo na činjenicu da smo već drugu godinu za redom podržali žene u poduzetništvu i kroz naše sponzorstvo, a s ciljem pokazati da žena ženi „nije vuk nego najbolja moguća potpora“.

Uz potporu zagrebačke poduzetnice Maje Ilčić, predstavili smo i naš projekt Gentle Day Ambasadorica, o kojemu više možete pročitati OVDJE 

Uz veliku potporu ovom projektu, već na samom Kongresu su nam se prijavile mnoge buduće ambasadorice, a mi nastavljamo dalje u našoj misiji povezivanja i osnaživanja žena za što učinkovitiju međusobnu potporu i suradnju.

Kliknite ovdje i probajte naše revolucionarne proizvode

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.